Masterchef Elini Kesti Sefa

Sefa Okyay Kılıç perşembe akşamı yayınlanan bölümde parmaklarını kesti. Kanlar içinde kalan Sefayı gören arkadaşları büyük korku yaşadı.


Masterchef Te Yarismaci Parmagini Kesti Saglik Ekipleri Cagrildi Bu Kan Durmaz

MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti.

Masterchef elini kesti sefa. Peki Masterchef Sefa elini mi kesti. İzleyiciler her dönem olduğu gibi jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkayanın parmakları ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Гледай DİDEM ELİNİ KESTİ.

MasterChef Türkiyede bu haftanın ikinci bireysel. MasterChef 8 Ekim Perşembe akşamında yarışmacı Sefa büyük bir kaza geçirerek elinden yaralandı. TV8 ve MasterChefTürkiye yi takip et ilk haberdar olan sen ol httpbitly2k0x6UtTV8in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm.

MasterChef Türkiye 19. Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Masterchef Sefa elini mi kesti sağlık durumu nasıl.

Kırmızı takımdan Sefa Okyay Kılıç çalışan blenderın içine yanlışlıkla parmağını soktu. MasterChef Türkiye 8 Ekim Perşembe akşamı 72. Bireysel dokunulmazlık oyununda Sefa blendırı kullanırken parmağını kesti.

Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. 09 Ekim 2020 Cuma 0154. MasterChef Türkiye yarışmacılarından Sefa bireysel dokunulmazlık oyununda blenderı çalıştırmak isterken parmağını kesti.

MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Bölümünde Kırmızı takımın dokunulmazlık oyunu esnasında blenderı takılan Sefa eliyle onu düzeltmek isterken bir kaza yaşadı. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanırken korku dolu anlar yaşandı.

Sefanın düştüğü anda kolu sıcak su dolu tencereye çarptı. MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Masterchef Sefa parmağını nasıl kesti.

Bölüm видео качено от elegia във Videoclipbg - видео споделяне за всички българи. Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiyenin son bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında kaza yaşandı. TV8de yayınlanan MasterChef Türkiye dün akşam 63.

Korku dolu anların yaşandığı yarışmada stüdyoya giren sağlık personeli Sefanın parmağına müdahale etti. MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Kanlar içinde kalan Sefayı gören arkadaşları büyük korku yaşadı.

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yer alan Sefa Okyay Kılıç yarışmanın 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde parmaklarını kesti. Blenderı kontrol etmek için eliyle blenderı kontrol eden Sefa izleyenleri oldukça kokutuyor. Stüdyoya giren sağlık.

Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefaya müdahale etti. Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefaya müdahale etti. Kesme anının videosu son derece üzücü.

Blenderı temizlemek isteyen yarışmacı robotun aniden çalışmasıyla elini kesti. Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefaya müdahale etti. MasterChef Sefa elini yaktı.

Yarışmacının sevenleri ve yarışmanın izleyenleri merakla Sefaya ne olduğunu araştırıyor. Kanlar içinde kalan Sefayı gören yarışmacılar büyük korku yaşadı. MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti.

MasterChef Türkiyenin ekranlara gelen son bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında herkesi korkutan bir kaza yaşandı. MasterChef Sefa eline ne oldu. MasterChef Türkiyede dün akşam korku dolu anlar yaşandı.

MasterChef Sefanın eli kolu yandı mı merak. MasterChef Türkiyenin ekranlara gelen son bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında herkesi korkutan bir kaza yaşandı. Blenderı temizlemek isteyen yarışmacı robotun aniden çalışmasıyla elini kesti.

Sefanın sağlık durumu nasıl. MasterChef Türkiyenin başarılı yarışmacılarından Sefa Okyay Kılıç son bölümde talihsiz bir kazaya uğradı. TV8 ve MasterChefTürkiye yi takip et ilk haberdar olan sen ol httpbitly2k0x6UtTV8in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm.

Mehmet şefin parmaklarının resmi gündem olmuştu. Ekranların sevilen yarışma programı Masterchefte 8 Ekim günü yayınlanan programında yarışmacılardan Sefa Okyay Kılıç elini blendera kaptırdı. Sefa yemek pişirirken kullandığı blender tarafından elini ve parmaklarını kesti.

MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti. Sefa Okyay Kılıç sağlık durumu nasıl. Yarışmacının yanına giden şef Danilo Zanna sağlık görevlilerini çağırdı.

MasterChef Sefanın sağlık durumu nasıl. Ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda ise stüdyoda korku dolu anlar yaşandı. MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada blenderle elini kesti.

İzleyicilerin ve stüdyodakilerin yüreklerini ağza getiren olay sosyal medyada da yankı uyandırdı. Kanlar içinde yerde kaldı. Azeraycan mutfağındaa kazanan takım kırmızılar oldu sonrasında ilk sekize kalan yarışmacılar belli oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri - Her akşam büyük bir izleyici kitlesi olan MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Kanlar içinde kalan Sefayı gören arkadaşları büyük korku yaşadı. TV8de yayınlanan MasterChef yarışmasının son bölümünde oyun sırasında korkutan anlar yaşandı.

Masterchef Türkiyede Sefa yürekleri ağızlara getirdi. Yarışmacının yanına giden şef Danilo Zanna sağlık görevlilerini çağırdı. Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti.

Stüdyoya giren sağlık ekibi Sefaya hemen müdahale etti. Peki Masterchef Sefaya ne oldu. Robotu temizlemek isteyen Sefa aletin birden çalışması sonucu büyük bir talihsizlik yaşadı.

Tam bu anda MasterChefin en sakin isimlerinden Sefa ayağı kaydı ve düştü. Bir anda kanlar içinde. Dünkü bölümde oynanan ikinci takım oyununu mavi takım kazandı.

MasterChef yarışmacısı Sefa yemek yaptığı sırada kullandığı blender ile elini kesti MasterChef Türkiyede 8.


Emirelidemir Bff Sozleri Komik Bff


Eli Kesildi Yemegi Yapamadi Masterchef 5 Bolum Youtube


Masterchef Te Yarismaci Parmagini Kesti Saglik Ekipleri Cagrildi Bu Kan Durmaz


LihatTutupKomentar